Kaj je Joy?

JOY je najina napravica, ki gre z nama povsod. Brez nje ni najinega poslanstva, saj z njo zamrzneva čas na fotografijo. Izdelana je iz masivnega lesa in ovita v prestižen furnir. Srce naprave je zaslon na dotik pred katerim se nasmehneš in: “KLIK SLIK!”

Že tiskava tvojo razposajeno fotografijo, lahko pa ti jo pošljeva tudi na elektronski naslov.

 

Joy je nekaj posebnega!

Kdo sva midva?

Joy je unikatna zanimiva za vse!

Naprava JOY Photo Booth je prava lepotica. Njena zunanjost je izdelana iz masivnega lesa in ovita v prestižen furnir. Srce naprave predstavlja zaslon na dotik, mini računalnik, sublimacijski tiskalnik in seveda fotoaparat. LED trakovi, skriti za pleksi steklom, lepo osvetlijo portretirance, fleš pa zamrzne njihovo gibanje. JOY je narejena za užitek. Na babičinem okroglem rojstnem dnevu, sosedovi poroki, vaši lokalni prireditvi ali promocijskem dogodku se ljudje stisnejo, iskreno nasmehnejo, prasnejo v smeh, ki po tisku fotografije še nekaj časa odmeva po prostoru. Pa na koncu?

Pristen spominček v žepu, ki ostane.

Lokacija

Foto stojnice so trend zabav po Ameriki in večjih mestih širom Evrope. JOY je popestritev za vsako zabavo, poroko, obletnico, odlično pa se izkaže tudi na promocijskih dogodkih. Naprava je prenosljiva, tako da skoraj ni kotička, ki se ji ne bi prilegel. Zavzame malo prostora, za delovanje pa potrebuje le elektriko.

Deljenje

JOY poleg hitrega tiska omogoča tudi deljenje vaših fotografij na socialnih omrežjih. Sliko si lahko pošljete na vaš elektronski naslov in jo delite na Facebooku ali Instagramu.

Tisk

Sublimacijski tiskalnik, ki spremlja JOY, je visoko zmogljiv in profesionalen. Tiskalnik v nekaj sekundah natisne fotografijo visoke ločljivosti, ki za vedno ostane vaš spomin. Tiskalnik omogoča tiskanje velikosti 10 x 15 cm, 15 x 20 cm, 13 x 13 cm ali 13 x 18 cm.